sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Pennut ovat muuttaneet!

Kaikki pennut ovat nyt muuttaneet aktiivisiin, harrastaviin koteihin. Onnea elämään Clara/Imatra, Camu/Jyväskylä, Cilla/Polvijärvi, Coda/Kotka, Chai/Espoo, Clanci/Texas ja California ja Chanti/Salo! Koti tuntuu tyhjältä ilman teitä, onneksi saan nähdä sekä B...Bonita että C...Bema pentusia pitkin kesää. Clanci matkasi kanssani Berliiniin asti tällä viikolla, josta tyttösen reissu jatkuu Amerikkaan toisen omistajansa huomassa. Reissu meni Clancin kanssa erinomaisen hyvin, ja tyttö käyttäytyi reippaasti, sosiaalisesti ja paineistumatta kaikissa tilanteissa.

Pentujen luovutuksen tuskaa lievitin agilitylla, ja vetäisimme kahdeksan starttia Varkaudessa heti Saksasta palaamisen jälkeen. Molemmat pojat tekivät yhdet nollaradat ja Aroona avasi kakkosluokan hienosti kahdella nollavoitolla ja LUVA-tuloksilla. Sertiä vaille kolmosluokkalainen, kyllä on innostavaa kirmailla uuden kisakaverin kanssa. Koko kesä onkin täynnä mahdollisia kisoja, joten reissaamme aktiivisesti viikonloput, tosin taukoa tulee Ilosaarirockin ja Maailmanvoittajan verran.

Kasvattini Asa on jatkanut hienoa näyttelyuraansa ja tienannut toisen sertinsä eilen Juvalla. Onnea Niina ja Asa! Mukava seurailla miten kiva näyttelykaveri Asasta on Niinalle tullut, toivotaan sertionnea tuleviin koitoksiin ja ehkäpä Asasta tulee ensimmäinen Mendikan muotovalio! Asalla on ollut vipinää muutenkin, yksi morsian kävi ja toinen on tulossa lähiaikoina. Näin Mantasta ja Preestä tulee ehkä isovanhemmat syksyllä. Jännittävää!