lauantai 5. toukokuuta 2012

Odottavan aika on ...


Mantula on kotiutunut erinomaisesti ja on laumassa tyytyväisenä. Olo on jo tukala ja hereillä ollessa läähätyttää, mutta muuten vointi on erinomainen, portaita jaksaa kävellä ulos ja ruoka maittaa. Lämpöä ollaan mittailtu jo useampi päivä, vaan vielä huitelevat 37.5., joten vuorokauteen tuskin synnytystä tapahtuu. Tässäpä rouvan kuvia viime päiviltä:
58vrk
59vrk
60vrk Torstaina uskaltaudin jättämään Mantulan ensimmäistä kertaa pidemmäksi aikaa itsekseen, ja kävimme kokeilemassa agitreeniä. Ratana oli Suomalaisen Jarin viikonlopun koulutusrata, joka oli aika haasteellinen. Prellä rata meni pätkissä, välillä ihmetelleen. Shanti liisi aika taitavasti, vaikka piti korjailuja tehdä. Olen kovin tyytyväinen molempiin poikiin, mutta tällaisella pidemmällä radalla tulee selvästi taito-ja itsevarmuuserot näkyviin. Shanti oli kuin kotonaan haasteellisessa treenissä, Prelle oli hippusen liian vaikea. Kuva lainattu Kaisan koikkereitten Akun ja Ellan treeniblogista:
Treenin jäkeen pojat pääsivät kirmailemaan Netta-villiksen kanssa jäähdyttelylenkin, ja voi kun kolmikolla oli mukavaa. Kotona odotteli rauhallinen Mantu, ja toivottavasti rouva ei ollut kovinkaan äänekkäästi ollut kotosalla. Pia oli onneksi käynyt välillä tarkastamassa tilanteen ja pisuttamassa Mantan. Adya on hoidossa naapurissa, kun tähän kotiin ei sitä tällä kertaa voitu ottaa. Eilen pojat ja Muru pääsivät kuitekin Jaamankankaan lenkille Adi-pampulan kanssa. Siitä kuvasia tarjolla vähän myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti