lauantai 16. maaliskuuta 2013

Pentujen kuulumisia

Mukavia uutisia kaikilta pennuilta, elämät sujuvat hyvin, ja pentujen kanssa puuhaillaan paljon. Omistajat vaikuttavat tyytyväisiltä pentuihinsa ja pennut ovat rakastettuja perheenjäseniä. Kaikki ovat pysyneet terveinä ja kehitys on edennyt hyvin. Nyt murrosiässä ainakin Aroonalla ja Aminilla on selvästi uutta mörkökautta ilmassa, puuskittain tulee ja menee, kuten luultavasti myös muilla pentusilla.

Anilla on näyttelyitä harrastavassa perheessä, ja kalenteriin onkin merkattu Anillan, Marjon ja Lassen näyttelysuunnitelmia. Samoin Asa, Apsi ja Amin korkkaavat näyttelyt tässä lähikuukausina, joten kasvattaja saa jännitellä uutisia ja arvioita, kyllä saa olla iloinen ja tyytyväinen, että omistajat ovat lähteneet ilmoittelemaan pentusia näytille, ja poikienkin näyttelysuunnitelmat löytyvät kalenterista. Peukut pystyssä kaikille, että näyttelypuuhat olisivat hauskaa yhteistä tekemistä omistajien kanssa, ja että tuomareiden kohtaamisesta selvitään hyvissä voimin ja mukavalla fiiliksellä. Juteltiin myös Asvinin omistajan kanssa, että voisi olla ihan hyvä käyttää Asvinia, valkoisista kasvoista huolimatta, kerran tai kahdesti näyttelykehässä, hakemassa vähän arviota ja toisekseen, jos jotkut muut lajit alkavat kiinnostamaan, näyttelytulos saattaisi olla tarpeen.Voi kun olen onnellinen siitä, että Asvinin omistaja oli heti juonessa mukana, ja lupasi viedä poitsua kehään.

Agilityn suhteen Amin jo pidemmän tovin ollut mukana treeniryhmässä, Anilla on muutamia viikkoja sitten aloittanut alkeiskurssilla, Apsi on päässyt kokeilemaan omalla vuokratulla vuorolla aksaamisen riemua ja Aroonahan pyörii pari kertaa viikossa poikien treenien kylkiäisenä. Kiitos seurakavereille sosiaalistamisesta ja Aroonan käsittelystä viikottaisissa treeneissä, teidän apu on ollut korvaamatonta! Myös Asvinin omistajan suunnitelmissa olisi mahdollisesti lähteä kokeilemaan aksaa, jos vain Lapista löytyy paikka missä harrastaa. Tokoon olivat Asvinin kanssa myös yrittäneet, mutta harmillisesti ryhmä oli täyttynyt siten, että he eivät päässeet mukaan. Toivottavasti kesää kohden tulee treenimahdollisuuksia, vaikka sitten Asvinin kesäpaikassa, Lappeenrannassa.

Eksoottisia harrastuksia löytyy myös Apsilta, sillä omistaja on ilmoittanut poitsun tottikseen. Tuffen perässä Apsi varmasti pääsee kokeilemaan mejäilyä - lajia joka myös itseä kiinnostaisi kovasti. 

Meidän arkeen kuuluu lähinnä jäällä lenkkeilyä. Ihanat aurinkoiset kevättalven päivät ovat kutsuneet meitä ja monia muita jäälle, siellä on kyllä hienosti tilaa kaikkien juosta ja reuhata. Toivottavasti pikkupakkaset jatkuvat, jotta jäällä saa nauttia vielä hyvän tovin auringosta. Shanti lähtee pääsiäisenä Saijan ja Fayzan kanssa Latviaan, Pre puolestaan kokeilee Joan aksakisoja. Aroona hengailee siellä aksassa mukana, tsempaten iskä- Preetiä ja harjoitellen sosiaalista käyttäytymistä, joka kylläkin tuollaisissa tapahtumissa on aika moitteetonta, ainakin tähän mennessä. Toivottavasti Anilla-sisko tulisi myös piipahtamaan kisapaikalla omistajineen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti