lauantai 1. elokuuta 2015

Sutinaa!

Anilla pääsi eilen perjantaina treffeille ja hienosti kävivät Flown (Phoenix-Shila v. Youngmuskyteira) ja Anillan sävelet yhteen. Pariskunta leikki pitkän tovin kunnes lopulta tahtoivat vetäytyä hieman syrjään ja siellä astutus onnistui hyvin ja itsenäisesti. Olimme tarvittaessa lähellä, mutta koirien toimintaan ei lopulta tarvinnut puuttua.

Sain tänään eilisaamun progesteronituloksen ja se oli varsin alhainen. Anillan juoksu on kehittynyt todella hitaasti. Yritämme uudestaan treffejä huomenissa ja jos ei vielä maanantainakaan ole taso noussut riittävästi, käymme myös toisen sulhasen, Titon (Estaika's Tristan) luona vierailulla ja teemme kaksoisastutuksen.

Huomenna on Shantilla agilitykisat parin radan verran tässä Joensuussa. Taitanee olla sellainen ajoitus, että Shanti pääsee lainakartturin kanssa radalle. Onneksi on löytynyt vapaaehtoisia kuskeja. Jännittävää, toivottavasti koira kulkee hyvin ja kartturit saavat nauttia radalla.

Preetyä on käytetty fyssarilla selkäjumin takia. Samalla kuitenkin oli kiva kuulla että se parin kuukauden takainen vamma on täysin parantunut eikä anna mitään oiretta. Preestä tuli kahdeksan pennun isä, kun Cavalriina's Venla Vanetta "Senni" pyöräytti katraan maailmaan reilu viikko sitten. Harmillisesti yksi pennuista ei lähtenyt kehittymään ja pääsi sateenkaarille lepäämään, mutta muut kehittyvät ja kasvavat hyvää vauhtia.

Aroona on ottanut jonkin verran jo nyt painoa lisää ja on havaittavissa lievää pahoinvointia aamuisin. Onko merkki tiineydestä vai kenties treenien poisjätöstä ja runsaasta heinän syömisestä? Jää nähtäväksi!

Nyt peukut Anillan treffeille ja josko se juoksu sieltä kehittyisi tarpeelliselle tasolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti