keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Kantoaikaa...

Ullan mukaan Mantulan ruokahalut ovat hurjat, ja tänään neitokainen pääsee siirtymään kantavan nartun ruokaan. Astutuksesta siis nyt kuusi viikkoa. Neito ei ole kuulema halukas enää lenkkeilemään, muoto on pyöristynyt edelleen ja askel lyhentynyt. Ensimmäinen loishäätö tehty ja nyt vain kasvatellaan pentusia.

Kävin viemässä ruoan ja voi millä riemulla, pusuttelulla ja innolla tyttönen tuli vastaan. Häntä sekun vispasi, tyttö kiipesi syliin suukottelemaan ja oli aivan tohkeissaan. Oli ihana ja lämmin jälleennäkeminen. Ja voi mitkä kyljet! Ei enää epäilystäkään eikö siellä sisällä olisi pentusia. Manta oli riemusta ratketa, kun tajusi, että pojat olivat autossa. Pre pääsi ulos pyörimään Mantulan kanssa, vaan Manta olisi tahtonut myös Shantin mukaan kuvioihin. Tällä erää Shan pysyi autossa, viimekertainen astumisvimma olisi luultavasti toistunut jälleen.

Manta tulee visiitille perantaina Ullan kanssa, sitten ensi viikolla päivähoitoon, vappuna jo yöhoitoon ja sitten pikkuhiljaa siirtyy kokonaan tänne poikia ilahduttamaan. Pojille on myös buukattu hoitopaikka naapuriin, jos näyttää siltä, että Manta tai pojat kaipaavat huilia.

Meillä vaihtui poikien kanssa pienryhmä, palaveri pidettiin maanantaina ja vaikutti oikein mukavalta. Uusia agikujeita tiedossa siis myös tämän pentupuuhan ohella. Kisominen luonnollisesti rauhoittuu pentusten ajaksi, mutta ehkäpä muutamassa lähikisassa kuitenkin päästään pyörähtämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti