sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Lappeenrannan viikonloppu

Viikonloppu vierähti mukavissa merkeissä agilityn parissa Lappeenrannassa. Lisäksi yövyimme Liisan luona, joten seura oli mitä parhainta. Startteja kertyi viikonlopulle yhteensä kahdeksan ja jalat ovat nyt juuri sen tuntuiset. Kisapaikka oli mukava, Laulla on oikein miellyttävät olosuhteet agilityn harrastamiseen. Pojat kulkivat kivasti, erityisesti mieltä lämmitti Preetin eilinen puhdas, yliaikainen rata. Pre oli ainut koira, joka selvitti radaan virheettä, joten pikkumiehestä voi olla ylpeä. Tänään Shan yllätti omistajan, kun olen aina vältellyt hypäreitä ja sanonut, että ohjattavuus on niin vaikeaa kun vauhti kasvaa kovaksi ilman kontaktiesteitä. No vauhti kyllä kasvoi kovaksi, vaan ohjattavuus oli oikein mainio, ja Shan sai kisakirjaansa merkinnän nollaradasta. Niin sitä vain emäntä käveli ja koira kipitti radan alle ihanneajan, käsittämätöntä.

Kisoissa nähtiin myös Partin väkeä, ja erityisesti tietysti kiinnosti Shantin siskonpoika Kafi, joka olikin vallan hauska tapaus. Oli myös kiva nähdä, miten reippaassa kunnossa Shantin Unto-eno on. Lisäksi kisoissa näkyi muutama muukin kooikeri. Ilta meni leppoisissa tunnelmissa Liisan kotona, Ettaa, Kelmiä ja Lempiä ihastellen, jutellen ja iltaa istuskellen. Omat pojat saivat levätä huoneessa, kun Ettan juoksu oli päällä ja viriilit pojat olisivat luultavasti jallittaneet työttöä, vaikka ihan parhaat päivät ei vielä tarjolla ollutkaan.

Kävimme myös paluumatkalla tervehtimässä synttärisankari-Saijaa sekä Fidoa ja Fayzaa. Fido oli saanut parturoinnin, ja herra näytti pentumaiselta lyhyessä turkissaan. Onnea vielä Saijalle ja kiitos kakkukahvista! Kotimatkalla tuli iloisia mittaustuloksia Ullalta. Manta on paisunut silmissä, ympäryysmittaa on tullut yhteensä 10cm ja pano on jo 11,3kg, joten eiköhän siellä pentue ole hyvää vauhtia kasvamassa. Kantoviikkoja on takana 5,5.

Tässäpä vielä pari rataa kisoista, lähes kaikki radat on ladattu youtubeen "kooikershankarit"-kanavalle:

Shanti, tämän päivän hypäri:

http://www.youtube.com/watch?v=bbKhf03zMYs&list=UUFIg49RHk-apmSN9lfkUFyg&index=7&feature=plcp

Pre, eilisen virheetön agirata:
http://www.youtube.com/watch?v=J5vVcRxKMks&list=UUFIg49RHk-apmSN9lfkUFyg&index=4&feature=plcp

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti