lauantai 21. huhtikuuta 2012

Mantan visiitti/Manta on a visit

Manta kävi katsastamassa pennutuspaikan eilen emäntänsä ja Katariina-tyttösen kanssa. Kotona oli odottelemassa Shanti, ja koirat päästivät yhteisen laulukuoron ovien vastakkaisilta puolilta, kun tunnistivat toisensa. Aluksi Mantu oli hieman tarkka rajoistaan, vaan yhteisymmärrys löytyi Shantin kanssa ja leikkiäkin saatiin aikaan. Rouva pusutteli minut mennen tullen, samoin Pian, joka tuli myöhemmin myös kyläilemään. Mitat ovat jo melko muhkeat, kuten kuvista näkyy. Tiistaista eteenpäin Mantula tulee sitten päivähoitoon ja kotiutumaan, sekä poikien päiviä sulostuttamaan.
Adya on tänään ollut Pyhäselän näyttelyssä ROP ja sai sertin Paavo Mattilalta. Ankku ja Adya odottelevat loppukehiä edelleen. Kävimme aamulla viemässä Ankun ja Adin näyttelyyn ja menimme poikain kera siinä ihan lähellä sijaitsevalle treenihallille vetäisemään parin tunnin kimarat. Olikin loistotreenit, tehtiin aika haasteellisia juttuja ja mukavasti meni. Taitopojat, kertakaikkiaan. Kyllä sitä saa olla onnellinen koiristaan, jotka ovat niin innokkaita, iloisia ja yhteistyöhalukkaita tapauksia. Ja siitä, että olemme löytäneet näin ihanan, iloatuottavan ja suhdetta kehittävän harrastuksen. ********************************************************************************************************************* Manta came for a visit, she is now 6 + weeks pregnant. She was so happy to meet again, and I hope she will settle down easily. Her belly is lovely and promisingly large, so we are excited to see what comes out in less than 3 weeks! Adya has been in a groupshow today, and she was BOB and gained a cert from judge Paavo Mattila. Meanwhile boys trained agility at nearby hall. Now Anniina is waiting for the final ring, so we will see how they will make it.

2 kommenttia:

 1. Mukava nähdä Mantasta kuvia vauvat massussa. Toivottavasti tulee terveitä ja terhakoita pentuja!
  Olen mahdollisesti tulossa näilä näkymin siellä päin tuossa viides päivä lauantaina. Olisiko ollut mitään mahdollisuutta nähdä/päästä koiria moikkaamaan vai meneekö liian lähelle mahdollista h hetkeä?

  T: Viivi Lahti

  VastaaPoista
 2. Heippa Viivi

  Seuraillaan Mantulan olotilaa, ja edetään sen mukaan, mutta tietysti pentueen isää Preetiä, leikkisetä-Shantia ja minua itseäni pääset tapaamaan vaikka lenkin tiimoilta, jos Mantan tilanne on rauhallinen. Sovitaan sähköpostilla tarkemmin :) Kiva kun laitoit viestiä.

  VastaaPoista