tiistai 27. maaliskuuta 2012

Adi-kehäkettu/Adya-showstarViikonloppuna pyörähdettiin Aniinan kanssa ryhmiksessä Tuusniemellä. Siellähän oli vallan ihana kimara tuttuja ihmisiä, uusia tuttavuuksia ja myös vieraampia koiria. Kävin rapsuttelemassa kaikki koirat läpi ja myös nappailin joitain kuvia. Adya esiintyi upeasti Anniinan kanssa, kaksikko ovat ihastuttavaa nähtävää kehässä. Adyan tulos oli kiva, SA, PN2 ja va-sert. Serti meni aivan käsittämättömän kauniille Cavalriina's neidolle, Almalle, ja hyvään osoitteeseen menikin.

Pojat pääsivät sitten eilen treenailemaan agia Pian seurassa, minä kävin puuhastelemassa naruleluja Joan talkoissa. Olipa mukavaa nähdä seuralaisia muissakin merkeissä, ja toivottavasti tällaiset talkoot järjestetään uudestaankin. Pienryhmä vaihtuu meillä nyt ensi viikon jälkeen, ja ryhmässä vaihtuu siis kaikki jäsenet. Jännittävää!

Mantalla nisät tummentuneet ja vähän ympäryysmittaa tullut, mutta varmuutta kantavuudesta ei muuten ole. Elellään edelleen jännityksessä. Toivottavasti se kennelnimihakemus olisi nyt luettavissa jo huhtikuun koirammelehdessä.

Pojat lähtevät viikonlopuksi kisaamaan Kuopioon. Yövymme matkalla Shantin "perheen" eli Betan ja Pimun kotona :)

Lisää kuvia Tuusniemeltä albumissa


*************************************************************************************

Adya competed at Tuusniemi groupshow over the weekend. She did very well, and the result was ex, cq, bb2, res-cert. We are proud of her.

Boys will have agicompetitions at Kuopio over the next weekend. We will stay the night at Shanti's "family's", and meet Beta and Pimu on the same trip.

Manta has shown some pregnancy signs, nothing certain yet. Exciting times ahead.

More pics from Tuusniemi groupshow at the album

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti