sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Adya - showstar

Adya kävi Anniinan kanssa Tallinan ryhmänäyttelyissä pyörähtämässä hyvällä menestyksellä. Lauantaina tuomari oli Saija Juutilainen. Tuloksena siis JUK ERI1, PN1, SA, J-ROP, J-sert, ROP.

Sunnuntaina sama linja jatkui Harry Tastin tuomaroidessa, ja tuloksena jälleen:
JUK ERI1, PN1, SA, J-ROP, J-sert, ROP.

Bonuksena oli upea sijoitus RYP-4, jossa tuomarina Andrzej Stepinksi, Puola.

Onnitteluja Anniina ja Kennel Kooikerhoeve! Yhdellä junnusertillä neitokaisesta tulisi Viron junnuvalio, mutta nähtäväksi jää lähteekö A+A vielä tavoittelemaan sitä.



Kaunis neito Anniinan kuvaamaana viime viikolla Jaamalla.

Pojat ovat treenailleet agilityä, tällä viikolla ollaan käyty harjoittelemassa leijeröintiä kahdesti. Pojat ovat niin taitavia, olen kovasti ylpeä niistä ja treeneissä on aina niin hauskaa. Keväälle on onneksi suunnitteilla useampia kisojakin, jospa se Pren viimeinen LUVA ja serti kolmosiin vihdoin irtoaisi.

Saijan Fayzan kanssa ollaan myös käyty treenailemassa näyttelyhommia, kun olen luvannut tyttösen esittää tulevaisuudessa. Fasu onkin taitava kehäkettu ja treeneissä toimii kuin pieni unelma. Nyt sitten kohti näyttelyitä kera kauniin tytön! Pojat saavat treenien ajan nauttia Saijan seurasta ja teholenkkeilystä.

*************************************************************************************

Adya and Anniina travelled to a show-weekend in Tallinn, Estonia. The results were delightful, on Saturday the judge was Saija Juutilainen from Finland, and she placed Adya BOB and gave her jun-cert. On Sunday the judge was Harry Tast from Finland, and again Adya was BOB and gained jun-cert. Further, she was BIG-4, where the judge was Andrzej Stepinski from Poland. We are so delighted, once more congratulations both Anniina and breeders Lisette and Eric from kennel Kooikerhoeve.

Boys have just trained agility and had so much fun. They are so talented with distance-guiding, and I am very proud of them both. I have also trained with Saija's bitch Fayza for future shows, since I have promised to handle her in the future.

1 kommentti:

  1. Näyttelyt olivat kansallisia, eivät ryhmiksiä :) Ja Virossahan ei ole SA:ta käytössä.

    VastaaPoista