maanantai 12. maaliskuuta 2012

Aksaviikko edessä/Agilityweek ahead

Nopeasti vain poikien aksakuulumisia ja omia reissusuunnitelmia. Pre pääsi tänään Pian kanssa agilityyn ja Shanti suuntaa Anniinan kanssa huomenna, kun Adya on juoksuisena pannassa pienryhmästä. Omat treenit ovat torstaina ja perjantaina suuntaammekin kohti Espoota ja Niina-Liina Linnan paragilitykoulutusviikonloppua. Aivan ihanaa ja mukavaa päästä hyvään koulutukseen ja nähdä jälleen tuttuja! Kooikereita koulutusryhmässä on jopa neljä, kun Milfeddyg-kasvattaja Liisa osallistuu myös porukkaan Kelmin ja Ettan kanssa.

Toivoisinkin jo ahkerien pentukyselijöiden tapaamista pääkaupunkiseudulla jos vain näin äkkivaroituksella saadaan yhteinen ajankohta järjestettyä! Muutamalle kyselijälle olen jo asiasta laittanut sähköpostia.

*************************************************************************************

Just a fast news about our agility-week. Preety got to train with Pia today, Shanti will get his turn with Anniina tomorrow, while Adya is banned from training due her heat. Our smallgroup-training will be on Thursday and we are heading to the capital and paragility-training weekend in Espoo. Very active and exciting week ahead!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti