torstai 8. maaliskuuta 2012

Muutama kuva/Few pics

Vielä muutama kuva Prestä, joka pääsi itsekseen lenkille Jaamankankaalle, koska morsio asuu aivan sen laidassa.Pren levätessä, Shantikin pääsi mukavuuksiin. Eli kuvassa Shanti Fidon ja Fayzan sekä omistajien Saijan ja Lassin kanssa. Shanti opetti pikkuveljelle, miten myös kävelykadulla on mahdollista nostaa koipea. Fido oli hieman kummissaan, mutta seurasi kuitenkin isoveikan vinkkejä :)

Lisäksi alla meidän hurjan vaudikas agirata illalta. Kuva lainattu Keravan agilityteamin ratapiirroksista.

*************************************************************************************

Above a few pics from yesterday, Pre got to hike with me at the woods after his date with Manta. Shanta met his littlebro Fido and friend Fayza for a citywalk. The last pic is the track from our agilitytraining.

2 kommenttia:

  1. Fido kiittää isoveikkaa opastuksesta! Vähän oli poju kyllä kummissaan että voiko muka ilman puita/lumikasaa/nurmikkoakin pissata :). Ja saihan se Fazukin saman opastuksen.

    VastaaPoista
  2. Kylläpä oli kiva ylläri kun tulitte. Harmi, että puupää ei tajunnut sitä pizzaa, kehnot oli tarjoilut tällä erää. Ja superkivaa, että kirjoitat kommentteja, kun tänne ei turhan paljon niitä kommentteja tule - tietää ainakin että yksi lukija on blogilla :)

    VastaaPoista