perjantai 23. maaliskuuta 2012

pieniä uutisia / small news

Tärkeimmät ensimmäiseksi, eli joitain pieniä merkkejä on olemassa, että Manta saattaisi hyvinkin olla kantavana. Peukut pystyyn! Kiitos kaikille, jotka tulitte tutustumaan minuun ja koiriini pääkaupunkiseudulla, oli mukava tavata teitä ja huomata miten kivoja ihmisiä on tarjolla pennunomistajiksi. Erityiskiitos kuuluu Ninalle, joka jaksoi toimia kuvaajana koko sunnuntain treenikimaran. Videoita on katseltu kotona tarkkaan, ja niistä on opittu paljon. Toivottavasti myös treenin seuraaminen oli antoisaa. Samoin eilen tavattiin yksi paikkakuntalainen henkilö, joka tuli meidän pienryhmätreenejä seurailemaan ja tutustumaan itäsuomen kooi-klaaniin, sillä minun poikien jälkeen seuraavassa ryhmässä treenailivat Pyry, Aku, Ella ja Hilppa. Hyvä katsaus rotuun ja sen erilaisiin edustajiin.

Agilityviikonloppu oli huikea, opimme paljon ja koirat nauttivat suunnattomasti. Oppeja on omaksuttu pitkin viikkoa. Pojat ovat lähinnä lepäilleet, leikkineet ja juosseet jäällä. Eiliset pienryhmätreenit menivät mukavasti, ja hyvän fiiliksen siivittämänä ilmosin Preetin ja Shantin Hu-Pun kisoihin viikon päästä. Agilityviikonlopun yhteydessä tavattiin myös ihana uusi kooi-neito-tuttavuus, josta suunnitellaan Shantille morsianta. Jännittäviä aikoja myös sillä tasolla edessä.

DLA-tutkimus on saanut nyt kiinnostusta sekä Briteistä että Jenkeistä. Aivan mahtavaa, jos saisimme mukaan muiden maiden koirapopulaation edustajia. Ja toivottavasti myös koirien testaamista täällä Suomessa jatketaan, alku on ollut oikein lupaava. Varmasti tiedoite asiasta tulee tämän viikonlopun jälkeen, kun yhdistyksen vuosikokous on pidetty.

Elämässä on paljon aksaamista lähiaikoina, aiomme myös osallistua pääsiäisen mämmikarkeloihin täällä Joensuussa. Lisäksi Adyalla on edessä ylihuomenna Tuusniemen näyttely, jossa päästään tapaamaan tuttuja, kivaa!


*************************************************************************************

Manta has shown some slight signs of pregnancy. Hold your thumbs! Shanti has also found a possible fiancee for this summer, but we'll see about that later on.

Boys will have several agilitycompetitions in the near future, Pre will have 3 starts and Shan 2 in a week's time at Kuopio. After that we will have our own agicomps at Joensuu, and both boys will attend that too. Yet, before that is a showtime for Adya, and we are heading to Tuusniemi groupshow day after tomorrow. Great to meet friends there and chat in a good company :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti