torstai 8. maaliskuuta 2012

Treffit naistenpäivänä/Date on the women's dayTänään Pree ja Manta pääsivät uusille treffeille, jotka sujuivat erinomaisissa merkeissä. Koirilla oli jälleen valtaisan hauskaa yhdessä ja astutuspuuhat sujuivat hienossa yhteisymmärryksessä ja hyvällä kommunikaatiolla. Liikuttavinta oli Mantan suuri ilakointi puuhien jälkeen - Tyttö oli kovasti onnellinen. Myös Preety oli oikein upea ja tahdikas herrasmies, joka otti tytön hienosti huomioon

Runsaasti kuvia albumissa

Shantilla oli myös mukava päivä, ensin poika pääsi kaupunkilenkille Fido-pikkuveljen ja Fasu-kaverin kanssa, ja myöhemmin illalla oli huisit agitreenit pienryhmässä, ja kerrankin kaikki huomio keskittyi vain Shantiin, kun Pre lepäili päivän rasituksia eikä osallistunut treeneihin.

*************************************************************************************

Pree and Manta met again today, with great success and joy. They had so much fun together, and mating went on just perfectly. The dogs communicated so well to eachother, and the most touching moment for me, was just immediately after mating, once Manta got free, she ran around so energetically, full of enthusiasm and happiness. Also Preety was a true gentleman and he was able to consider his fiancee all the time.

Lots of pictures at the albumShanti also had a nice day. First he was able to meet his littlebro-Fido and friend Fayza for a citywalk. Later on he got all the attention at agility, since Pre skipped training today, due to his other kind of activities in the morning.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti