keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Pentuja!

Nyt on uutisia ihan kaksin verroin, ja vielä yksi pienempikin. Tärkeimmät ensin, eli Adyasta ja Pyrystä tuli kolmen kooikertytön emä ja isä 4.3.aamuyöstä. Synnytys sujui kotona ja meni lopulta ihan hyvin, mutta pientä haastetta antoi pentujen isot koot, kaikki olivat yli 300 grammaisia. Adya on hoitanut pentujaan antaumuksella ja pentulaatikkoon kuuluu hyvää.

Tänään käytiin Katin ja Bennyn kanssa Mantan luona vieraisilla. Olimme varhain liikkeellä, tänään oli Mantan juoksun 10:s vuorokausi. Astutus onnistui leikin ja kirmailun jälkeen, mutta varmuuden vuoksi otetaan uusintatreffit ylihuomenna, jos tänään ajoitus on ollut hippusen turhan ajoissa. Mendikan C-pentue on sitten laitettu aluilleen siten, että Beet pääsevät juuri muuttamaan ulos ja minä huilimaan reilun viikon, kun Mantun pentuset olisivat sitten syntymässä. Niiden luovutus osuu juhannukselle,ja nyt on ollut niin monia mukavia pentukyselijöitä Adyan pentueeseen, että kovasti toivon tästä Mantan pentueesta löytyvän muutamalle kysyjälle koirakaveria.

Se yksi pienempi uutinen, josta Anniina on monesti jo muistuttanut - Aroona kävi pyörähtämässä näyttelykehässä ja sai ensimmäisen sertinsä. Hieno juttu! Anniina otti hyvät sertikuvatkin, jotka pitänee tänne sivuille saada näytille.

Seuraavat viikot olen aika tiiviisti pentujen kanssa, treenataan muiden koirien kanssa sen minkä tältä tärkeämmältä pystyy - tavoitteena on edelleen Arun Aksadebyytti JOAn pääsiäiskisoissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti