sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Tapaamisia ja tuloksia

Pikainen pääsiäispäivitys... Pree kirmaili hienot kuusi rataa Joan pääsiäiskisoissa, tehden pari alle sekunnin ihanneajan ylittävää virheetöntä rataa, muutaman virheellisen sekä yhden ihka aidon nollaradan. Olen todella iloinen Preen aksakehityksestä, vielä kun saadaan puomia ja keinua tehokkaamaksi, voi poitsu tavoitella ihanteita. Meillä oli kovin hauskaa yhdessä, ja Pre jaksoi ison kimaran hienosti. Oli muutenkin kivat kisapäivät, nähdä tuttuja ja miettiä ratoja. Jalkavamma haittasi poikkeuksellisen paljon, joten hyvä oli, että mukana menossa oli vain yksi oma ohjattava. Anniinalla ja Adyalla meni tosi hienosti, ja parivaljakko nousi kisoissa kakkosiin. Paljon onnitteluja!

Shantille ei tällä erää menestystä Latviassa, mutta paljon onnea pärjänneille Fayzalle ja Orsonille, saatiin titteleitä kotimaahan kyseisestä näyttelystä. Saijalle superkiitos Shantin handlaamisesta, on onni, että on sellainen ystävä, joka auttaa ottamalla koiran mukaan maailmalle ja näyttelykehään.

Tänään nähtiin agilityn merkeissä muutaman Mendikan pennun kanssa. Mukana menossa oli Aroona, Asvin ja Apsi, sekä Apsin isoveli Tuffe. Voi kun oli ihanaa nähdä taas pentuja ja huomata miten niistä on kasvanut  miellyttäviä ja kivoja koiria. Asa oli viettänyt tänään näyttelypäivän hienolla ERI1 tuloksella, paljon onnitteluja Niina ja perhe, sekä kiitos pojan näyttämisestä. Asan arvostelu oli seuraavanlainen:
Hieman pitkärunkoinen, hyvänkokoinen( 40cm), riittäväluustoinen uros jolla pitkähkö lanne. Hieman pyöreyttä kallossa, hyvä pigmentti.Pyöreät silmät, hyvä purenta, kauniit korvikset,turkki ei parhaassa kunnossa, liikkuu riittävällä sivuaskeleella, hyvä häntä, tarvitsee enemmän itsevarmuutta. Lupaava junnu 
 
Mendikan Asa Prema

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti