maanantai 3. elokuuta 2015

Suhinasunnuntai

Sovimme Flown omistajien kanssa että treffaamme uudestaan sunnuntaina ja katsotaan miten hommat sujuvat, kun perjantain proge oli kuitenkin aivan hurjan alhainen. No hyvinhän se sujui ja leikkisession jälkeen astutus onnistui kivasti, ja koirat olivat nalkissa 15min verran. Koirat tykkäsivät toisistaan hurjan paljon ja toivotaan nyt, etttä sunnuntai olisi päivänä suotuisa. Kahvittelun ja juttelutuokion jälkeen hurautin kotiin, jossa Anillan perhe oli juuri heräytymässä ja aloittelemassa itsekin aamiaista. Meinasin ottaa jo kahvin kuppiin, kun arvelin että tarkastan vielä iltapäivän agilitykisojen aikataulun.

Ohhoh! Olin vilkaissut Shantin kisastartit väärän päivän aikatauluista. Kello 9.20 tajusin kotosalla että Shantin ensimmäisen radan tutustuminen on viiden minuutin päästä. Shanti juoksuevakossa noljakassa, minä keskustassa kisat siinä puolimatkassa. Onneksi sain Katin kisapaikalta puhelimen päähän ja sain tietää että minit ovat radalla vielä menossa. Valkkumme Heidi sattui olemaan Katin lähellä juuri silloin ja sain rekryttyä kartturin ja pyysin että käyvät ilmoittamassa että koira on tulossa, itsellähän ei mitään mahkuja olisi RT ehtiä. Siitä vauhdilla noljakkaan, autoa autuaallisesti nuuskuttava Shanti lämppäämättömänä paikan päälle, lennosta Heidille vähän herkkuja ja koira ja sitten itse vauhdilla viemään kilpakirjaa ilmoon sekä kyselemään saako koira startata viimeisenä että saadaan lämpättyä. Sehän onnistui ja lopulta Heidi vetäisi Shanin kanssa vielä toisenkin radan. Saldona tuplanollat ja varsin tyytyväinen omistaja. Taisipa Heidi kipitellä omankin koiran kanssa virheettömiä hienoja ratoja. Kiitos vielä kertaalleen ja onnittelut!

Tänään jäätiin Aroonan kanssa kahdestaan kotiin ja kylläpä on oudon hiljaista. Shanti viettää laatuaikaa Noljakassa kun sen toinen omistaja, veljeni, on tullut lomalle Suomeen ja toivoo, että saisi nyt pitää Shantia ihan enemmänkin loman aikana. Pitkään ei tarvitse ihmetellä hiljaisuutta, kun Anilla tulee taas to-ma välille hoitoon. Adyankin saatan saada ilokseni tänne. Taidan kuitenkin tänään ottaa Preen ja Aroon ja lähteä vähän mustikoita kopaisemaan maastoon. Tänään aurinkokin paistelee ja on mukavan lämmintä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti