maanantai 17. elokuuta 2015

Tilauksessa Deet ja Eet

Kyllä se taitaa niin olla, että sekä D... Aroona että E... Anilla pentueet on hyvinkin tilauksessa. Arun tilannehan vahvistui jo, Anillaa ei ole ultrattu, mutta nisät ovat punehtuneet, askel laiskistunut ja jo tässä vaiheessa hieman on kuulema maitoakin erittynyt. Kumma jos ei olisi myös Anilla pieniin päin. Viikonloppuna pääsenkin näkemään Anillaa, kun käymme poikkeroisten kanssa juhlistamassa Shantin 10v synttäreitä Lieksan kolmella agiradalla. Kyllä olisi mielinyt Aruunkin kanssa radalle, mutta typy pitää nyt totaalista taukoa ja kotosalla saa hieman opetella rallytokon liikkeitä. Aroo ei osaa alokasluokan liikkeitä, mutta siivellä on oppinut voittajaluokan asentoja, kun olen poikia valmistellut Poksin parin viikon päästä tuleviin kisoihin. Kyllä on lyhyt aika valmistautua, ja niin paljon opetettavaa. Nyt näyttäisi kivalta sen suhteen, että viikonlopun tehotreeni Preen kanssa tuotti tulosta ja muutama haasteellinen liike on hallussa. Shantilla on vielä pitkä tie onnistumiseen. Emme ota paineita vaan käymme nyt testaamassa voittajan ja tiedämme sitten mitä harjoitella!

Viime viikko oli tosi puuhakas, Anilla lähti tiistaina ja samana päivänä tuli Clara omistajineen kylään. Clarasta on kasvanut kovin viehättävä tyttönen ja hienoa työtä omistaja Satu on tehnyt tytön koulutuksessa. Siitä seuraavana päivänä Adya saapui muutamaksi päiväksi. Käväisimme Aroona-Adya-Pree kokoonpanolla myös Heinävaarassa Saijan porukkaa tapaamassa ja treenimässä, kyllä oli hauskaa! Viikonloppu meni sitten isä-tytärparivaljakolla ja nyt vihdoin ja viimein saapui myös Shanti kotiin. Poitsu on ollut veljellä 1,5kk! Ihanaa saada höyrykäs takaisin. Kävinme tänään myös fyssarilla tsekkaamassa veteraanin kisakunnon. Jumia on lannerangassa, mutta kisalupa saatiin ja lähdetään niitä pyöreitä sitten viettämään Lieksaan. Aroona lähtee toki poikien kanssa siskoa morjestamaan ja pyöristyneitä kylkiään esittelemään. Jospa se sisko seuraisi sitten muutaman viikon jälkeen esimerkkiä!

Loppuun vielä iloisia tulosuutisia, Binja oli Jns näyttelyssä ROP-juniori ja sai ensimmäisen sertin, sisko Beea sai niin ikään erin ja varasertin. Apsi on nuuskutellut huikeille pistelle MEJÄssä, ja saanut siirron voittajaluokkaan. Onnea ihanille koirille ja omistajille, jotka ovat tehneet hyvää työtä koiriensa kouluttamisessa ja opettamisessa harrasteisiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti