tiistai 1. syyskuuta 2015

Odotusta...

Siskokset jatkavat yhteisodottelua, samankokoiset pentueet ovat nyt vahvistettu ultrauksella, ja molemmille odotetaan ainakin viittä-kuutta pentua. Aroonalla on pari viikkoa jäljellä ja Anilla on puolivälissä. Siskokset ovat laiskistuneet lenkillä, mutta molemmat kuitenkin lenkkeilevät normipituista lenkkiä edelleen. Voinnit ovat molemmilla olleet hyvät.

Aroonan agitauolla olemme nyt hieman treenanneet RT-liikkeitä, josko sitten ensi vuonna starttaisimme kisoissa. Pojat ovat edistyneet ja korkanneet nyt voittajaluokan. Pre sai hyväksytyn tuloksenkin, Shantin onnistui emäntä tumpeloimaan virhekäskyllä toiseksi viimeisellä kyltillä. Olen silti todella tyytyväinen RT suorituksiin uudessa vaikeassa luokassa. Aroonakin oli kisoissa turistina autossa, jotta sai esitellä muhkeita muotojaan yhdelle tulevalle pennunomistajalle. Nyt seuraaviin kisoihin ei enää autoturistiksi pääse, ja Aro jää huilimaan kotiin kun pojat lauantaina käyvät pari rataa juoksentelemassa Kaislakadulla, Poksin kisoissa.

Viime viikolla pääsimme nauttimaan Cillan perheen seurasta kun kävimme vierailulla. Siellä oli meille vedetty verijäljetkin ja niitä kokeilimme mukavalla tuntumalla. Kyllä Shantia ja Adyaa kelpaisi jo kokeisiinkin viedä, molemmat selvittivät jäljet hienosti. Myös Cilla pärjäsi ikäänsä ja kokemattomuuteensa nähden tosi hienosti ja maltillisella odottelulla selvitti jäljen kaadolle asti. Kiitos vielä Kaisalle ja perheelle mukavasta iltapäivästä! Adya vietti luonamme muutaman päivän ja solahti tuttuun tapaan joukkoon helposti. Adyan tytär Binja puolestaan oli Anniinan huomassa juoksuevakossa. Myös Blini selvisi hoitorupeamasta hienosti. Ihania, reippaita koiria! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti