lauantai 9. huhtikuuta 2016

Kasvua

Pennut kasvavat hurjaa vauhtia, pienin omassa tahdissaan ja isot rinta rinnan. Silmät ovat auki, kävelyä harjoitellaan ja viime yönä kun kävin kurkkaamassa laatikkoon, heilutteli tyttö innoissaan häntää minulle. Olen päässyt jo nukkumaan hyvin öitä, ja muutama yönä en ole edes laatikolla käynyt.

Shanti saapui eilen näyttelyevakosta Marjon ja Lassen huomasta ja vaikutti että poitsu oli saanut latailla akkujaan siellä oikein kunnolla. Ensimmäiset päivät olivat menneet aika väsynä, mutta sitten tilanne oli normalisoitunut ja poitsu palannut omaksi energiseksi itsekseen.

Aroonan kanssa on aloiteltu vähän RT treeniä agin ohella, koska ilmoitin myös sen sekä Joensuun että Lieksn kisoihin. Pojat tavoittelevat RTK3 koularia noista kisoista, ja ehkä Preen kanssa uskaltaisi jopa mestariakin kokeilla, kun sillä ei käytännössä ole kesken kuin peruuttaminen. Tällä hetkellä menee ehkä yksi koiranmitta, kun vaatimuksena on kolme. Shantilla on kesken merkki ja peruuttaminen, joten jos niitä ei saa valmiiksi ei varmaankaan ole kisoihin asiaa. Alokas-Aroona sen sijaan peruuttaisi vaikka kymmenen koiranmittaa, vaan siitä on hyötyä sille vasta myöhemmin, ensin pitäisi oppia seuraamaan ja tekemään muita perusjuttuja.

Alueen D- ja E-pennut ovat lopettelemassa pentukurssiaan ja olen saanut paljon positiivista palautetta sekä kurssin vetäjältä, että kurssilaisilta itseltään. On ihana tietää että kodit ovat pentuihinsa tyytyväisiä ja edistävät monipuolisesti pentujen taitoja.

Eilen oli ensin aamulla Aroonalla varsin onnistunut agikoilutus ja illalla SUKOKAn kasvattaja-kahvila, jossa tuli paljon mielenkiintoista tietoa. Meillä on myös pyörähtänyt kesäkausi seurassa, ja Aroona onneksemme pääsi jatkamaan samalla huippuhyvällä kouluttajalla kuin ennenkin, asia josta varmasti me molemmat olemme tosi iloisia. Pojat jatkavat RT:n parissa ja molemmilla alkaa myös kunnonkohotus agiin, jotta ehkäpä vielä kävisivät kesällä kirmailemassa ratoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti