sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Kisailua

Pentulaan kuuluu hyvää, nyt ovat pennut aloittaneet ulkoilut, kiinteät ja leikkiä on aina hereillä ollessa. Pienillä naskaleilla on hyvä tarttua kaikkeen ja ravistaa oikein kunnolla. Pennut punkevat syliin hännät heiluen ja pusuttelevat naamaa aina kun pystyvät. Ihana kolmikko!

Eilen kipaisin Rallytokokokeessa Aroonan, Shantin ja Preetin kanssa. Aro aloitti kisa-uransa ja varsin hienosti aloittikin. Tuloksena oli 95p ja hyväksytty tulos. Typsy teki hienosti töitä radalla, kiihtyi vain kaksi kertaa kehuista (jatkossa pitänee yrittää minimalistisilla eleillä) ja osoitti kivaa keskittymiskykyä. Aroona on tuurannut muutaman kerran isäänsä treenissä, joten mittavaa treenitaustaa ei tytöllä ole, mutta hienosti on lähtenyt toimimaan ilman ryhmätreeniä. Asiaa auttaa varmaankin ahkera agin treenailu ja kisailu ja niissähän Aru on jo varsin kokenut.

Pojat yllättivät molemmat. Pre oli paineistunut, pälyilevä eikä ollenkaan oma itsensä. Kontaktia oli vaikea saada ja poissa oli täysin se kaveri joka aina on mukana RT-treenissä. Saldona 65 pistettä eli nollille meni. Shantin namitustreeni sen sijaan on tuottanut upeaa tulosta, poitsu keskittyi hienosti, toimi kun ajatuksen jatke ja sai 95p ja voitto. Seuraavaksi kolmikon kanssa suuntaamme kohti Lieksaa.

Tänään pääsemme Anillan kanssa hallille, Marjo ja Lasse ajelevat Joensuuhun ja treenailemme Anillaa kisakuntoon. Kivaa siis tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti